نوع فایل : ورد ( word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه پيش گفتار مقدمه 1- هدف ودامنه كاربرد 2- مراجع اامي 3- اصطلاحات وتعاريف 4- شرايط برداشت محصول 5- سردكردن پس ازبرداشت 6- ترابري 7- سورت وبسته بندي ميوه زردآلو 8- نگهداري درسردخانه 9- عمليات پس ازخاتمه نگهداري درسردخانه 10- ضدعفوني اتاقهاي سردخانه ووسايل بسته بندي پيش گفتار استاندارد ميوه ها و سبزيها - زردآلو – نگهداري درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداري نخستين بار در سال 1356 تهيه شد.اين استاندارد .




دانلود سرا

ترجمه مقاله ریسک سازمانی در سازمانهای حسابرسی بزرگ

دانلود پاورپوینت گیاهشناسی گل ارکیده

پاورپوینت جاذبه های گردشگری ایران

پاورپوینت پروژه درس مهندسی فاکتورهای انسانی

پاورپوینت گیاه کرچک

پاورپوینت تاریخچه سفره خانه ها و قهوه خانه های ایران (40 اسلاید)

تحقیق اندازه گیری ضرایب فعالیت های محلول های الکترولیت

نگهداري ,درسردخانه ,پس ,استاندارد ,نگهداری ,پيش ,نگهداري درسردخانه ,سرد خانه ,پيش گفتار ,تحقیق درباره ,آلود در ,درباره شرایط نگهداری ,تحقیق درباره شرایط

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دفتراسنادرسمی 16 پردیس jadidnews معرفی و فروش کتاب haniyeh21 naslebartar دانلود مقاله فارسی pikasoqtarh اکوفایل yasgolshant شهرم یزد- وطنم هامانه